Edit Content

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau asigura asistenta medicala preventiva, curativa si recuperatorie, primara si secundara locuitorilor din municipiul Bacau si a comunelor arondate acestuia, reprezentand peste 47% din populatia judetului

Contact

UPU SMURD Bacau isi redeschide serviciul prespital ( SMURD )

UPU SMURD Bacau isi redeschide serviciul prespital ( SMURD )

  • Home
  • -
  • Anunturi & Comunicate
  • -
  • UPU SMURD Bacau isi redeschide serviciul prespital ( SMURD )
UPU SMURD Bacau isi redeschide serviciul prespital ( SMURD )

Incepand de astazi, 01.02.2023, UPU SMURD Bacau isi redeschide serviciul prespital ( SMURD ) avandu-l coordonator pe medicul Frant Cosmin Viorel. Aceasta activitate a fost suspendata in timpul pandemiei de Covid 19 datorita necesarului crescut de medici in Unitatea de Primiri Urgente.

” In acest moment, cu sprijinul echipei medicale din UPU Bacau, la care s-au alaturat medici din CPU Onesti si medici rezidenti de la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, demaram din nou programul SMURD care va veni in sprijinul pacientilor din judetul Bacau, asigurand asistenta medicala in cazurile grave : accidente rutiere soldate cu victime, pacienti aflati in stop cardio – respirator, persoane innecate sau incendii soldate cu victime etc.

Ne dorim , ca in timp, echipa SMURD sa se largeasca , astfel incat sa asiguram continuitatea acestui serviciu ” a declarat medicul sef UPU Bacau – doctor Marian Gherghelescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.