Edit Content

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau asigura asistenta medicala preventiva, curativa si recuperatorie, primara si secundara locuitorilor din municipiul Bacau si a comunelor arondate acestuia, reprezentand peste 47% din populatia judetului

Contact

Multumiri  sectiei Pediatrie

Multumiri sectiei Pediatrie

  • Home
  • -
  • Anunturi & Comunicate
  • -
  • Multumiri sectiei Pediatrie
Multumiri  sectiei Pediatrie
Multumiri
” Stimate Comitet Director al S.J.U Bacau,
Prin prezenta, subsemnata V.A, mama a pacientului C. D , doresc sa aduc sincere multumiri doamnelor minunate din Sectia Pediatrie ( terapie acuta) unde am fost internati timp de 16 zile, de la data de 13.02.2023 pana pe 1.03.2023.
Fiecare doamna cu care am fost in contact, care au trecut pragul salonului cu nr. 2, au fost absolut exceptionale.
Incepand de la doamnele care fac curatenie, doamnele infirmiere, doamnele asistente si doamnele doctor, absolut toata lumea a fost minunata.
In aceasta sectie este o echipa inchegata, careia ii pasa cu adevarat de pacienti.
Sunt inainte de toate oameni care te trateaza cu caldura si te tin la curent cu toate procedurile , oameni grijulii care isi dau tot interesul ca totul sa fie bine.
Baietelul a fost internat cand avea 21 zile cu pneumonie si sepsis, iar ca mama , aceste doua diagnostice sunt foarte inspaimantatoare, dar prin suportul oferit de doamnele doctor, am putut ramane calma, optimista si increzatoare ca totul va fi bine.
Multumiri speciale Doamnei Doctor Cojan, Doamnei Doctor Alexa, Doamnei Doctor Fetecau.
Ma aplec in fata tuturor!
Multumesc din suflet,
A. V. “

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.