Edit Content

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau asigura asistenta medicala preventiva, curativa si recuperatorie, primara si secundara locuitorilor din municipiul Bacau si a comunelor arondate acestuia, reprezentand peste 47% din populatia judetului

Contact

Sectia Obstetrică-Ginecologie II

Medic sef
Grigoriu Raluca Valentina – medic primar – doctor în medicină

Medici

  • Caia Claudia Olimpia – medic primar
  • Chiriac Tudor – medic primar – doctor în medicină
  • Cruceanu Carmen – medic primar
  • Dinu Silviu – medic primar
  • Iosub Veronica Geta – medic primar
  • Manole Iuliana – medic primar
  • Olaru Andreea Gabriela – medic primar
  • Rotaru Anca Elena – medic specialist
 

Asistent sef
Tănasă Maria – asistent medical principal

Telefon
0234.534.000 (interior 1335)

Telefonul apartinatorului
0234.202139

Echipa medicilor din cadrul sectiei Obstetrica Ginecologie II este o echipa profesionista formata din medici dedicati, cu experienta, o echipa tanara care asigura in armonie si deplina colegialitate un act medical de calitate.

Prin maximul de competente si supraspecializari medicale dobandite asiguram urgente ginecologice, obstetricale precum si monitorizarea atenta a sarcinilor astfel oferind o medicina materno – fetala de inalta calitate .

De patru ani echipa tanara de asistente a inceput cursuri pentru licentiere si astfel deja avem sase asistente licentiate a caror experienta castigata in urma scolarizarii este valorificata pentru beneficiile pacientelor noastre.

Totodata, in cadrul sectiei, se organizeaza lunar cursuri SAMAS , gratuite, de catre asistente, pentru pacientele insarcinate sau proaspat mamici unde le sunt explicate pas cu pas etapele unei sarcini sanatoase, unde le sunt explicate etapele unei nasteri pentru a fi pregatite , unde le sunt aratate tehnici de alaptare.

Numarul mare de nasteri pe care sectia le asista in decursul unui an , cca 2000 , precum si interventiile ginecologice, arata adresabilitatea crescuta fata de echipa OG II, lucru care ne motiveaza sa fim in continuare dedicati nevoilor pacienților nostri.

Dotarea sectiei la standarde inalte precum si echipa profesionista atrag in permanenta paciente si din judetele limitrofe ceea ce este o mandrie pentru noi.