Edit Content

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau asigura asistenta medicala preventiva, curativa si recuperatorie, primara si secundara locuitorilor din municipiul Bacau si a comunelor arondate acestuia, reprezentand peste 47% din populatia judetului

Contact

Laboratorul de Balneologie, Medicina Fizica si Recuperare Medicala

Medic sef
Dr. Ghiorghiță Oana Raluca – medic primar

Medici

  • Patrasc Andreea Larisa – medic specialist
  • Sârbu Mihaela Cristina – medic primar

Asistent sef
Balaita Irina – asistent medical principal

Telefon
0234.534.000 ( interior 1180 )

Medic sef – 1211, Asistente – 1118, Asistent sef – 1115, Statistica – 1120

Recuperarea medicala este specialitatea care utilizeaza mecanismele de actiune a factorilor fizici  ( electricitatea, lumina, caldura, kinetoterapia, masaj ) asupra organismului uman cu scop de tratare, recuperare si profilaxie.

Laboratorul BFT- RM este o unitate medicala, parte componenta SJU Bacau, situata la parterul unitatii, care furnizeaza servicii medicale de specialitate. Are in dotare un numar de 18 cabinete dotate cu aparatura medicala de specialitate, doua cabinete de consultatie, doua sali de kinetoterapie si doua cabinete de masaj.

In Laboratorul BFT-RM programul de lucru se desfasoara in doua schimburi, deservind atat pacienti din ambulatoriu cat si pacienti internati, respectandu-se cele doua circuite de functionare.

Laboratorul BFT-RM are o adresabilitate mare deservind pacienti cu afectiuni aferente unui numar mare de specialitati: ortopedie, neurologie, neurochirurgie, reumatologie, cardiologie, psihiatrie, oncologie, nefrologie, chirurgie plastica, ORL, diabet, endocrine si chiar stomatologie,  numarul pacientilor consultati si tratati intr-o luna fiind de aproximativ 500.